Jobba hos oss

NU FÖRSTÄRKER VI HELA TEAMET!

Nu förstärker vi vårt team med nya, trevliga kollegor för att möta en ökad efterfrågan från våra gäster. Våren och sommaren är snart här och med dem både spännande nyheter i verksamheten och roliga happenings som Cityfestivalen, öppnandet av vår härliga uteservering och mycket mer.

Om tjänsterna
Tjänsterna vi önskar tillsätta gäller servitris/servitör, kock, bartender och hovmästare. Här jobbar du mitt i city på en av Västerås populäraste och mest besökta restauranger, alldeles invid Stadsparken och Svartån. Vi söker dig som brinner för bemötande och trivs med att jobba både i grupp och på egen hand. Du är noggrann, positiv och har lätt för att samarbeta – såväl med gäst som kollega.

Varaktighet: tillsvidaretjänst
Omfattning: olika, från deltid till heltid - även sommarpersonal för servering
Arbetstider: varierande, även kväll och helg
Tillträde: snarast möjligt
Lön: månadslön, enligt överenskommelse

Övrigt: vi erbjuder en schysst lön och möjligheter att utvecklas. Självklart finns kollektivavtal och medlemskap i Visita.

Ansökan
Välkommen att e-posta din ansökan samt cv till info@vardagruppen.se och ange ”Brasseriet Servitris”, ”Brasseriet bartender” eller ”Brasseriet hovmästare” i ämnesraden.

Om oss
Brasserie Stadsparken är en folklig och publikvänlig restaurang mitt i Västerås, vackert belägen invid Svartån och med Stadsparkens grönska inpå knutarna. Här har vi plockat upp godbitarna från västeråsarnas gastronomiska önskemål och ramat in konceptet i en unik miljö.

Öppettider

Lunch:
Vardagar 11:30 - 14:00
Kvällar mån-tis:
Måndag-tisdag 16:30 - 23:00
Kvällar ons-tor, stänger sent
Onsdag-torsdag 16:30 - 00:00
Kvällar & helger:
Fredag 11:30 - 02:00
Lördag 12:00 - 02:00
Söndag 12:00 - 22:00
 
 
Avvikande öppettider