NU SÖKER VI FÖRSTÄRKNING TILL SERVERINGSTEAMET!

Älskar du människor och är snabb i fötterna? Trivs du med att jobba även kväll och mår som bäst när gästerna är glada och stämningen livad? Om du svarar ja på dessa frågor och dessutom vill jobba mitt i city med närheten till allt – då kan det vara dig vi behöver!

Nu förstärker vi vårt team med nya, trevliga kollegor för att möta en ökad efterfrågan från våra gäster. Våren och sommaren är snart här och med dem både spännande nyheter i verksamheten och roliga happenings som Cityfestivalen, öppnandet av vår härliga uteservering och mycket mer.


Om tjänsten
Tjänsten vi önskar tillsätta gäller servitris/servitör. Här jobbar du mitt i city på en av Västerås populäraste och mest besökta restauranger, alldeles invid Stadsparken och Svartån. Vi söker dig som brinner för bemötande och trivs med att jobba både i grupp och på egen hand. Du är noggrann, positiv och har lätt för att samarbeta – såväl med gäst som kollega.


Varaktighet: tillsvidaretjänst
Omfattning: olika, från deltid till heltid - även sommarpersonal
Arbetstider: varierande, även kväll och helg
Tillträde: snarast möjligt
Lön: månadslön, enligt överenskommelse

Övrigt: vi erbjuder en schysst lön och möjligheter att utvecklas. Självklart finns kollektivavtal och medlemskap i Visita.

Ansökan
Välkommen att e-posta din ansökan samt cv till info@vardagruppen.se och ange ”Brasseriet Servering” i ämnesraden.


Om oss
Brasserie Stadsparken är en folklig och publikvänlig restaurang mitt i Västerås, vackert belägen invid Svartån och med Stadsparkens grönska inpå knutarna. Här har vi plockat upp godbitarna från västeråsarnas gastronomiska önskemål och ramat in konceptet i en unik miljö.

Öppettider

Lunch:
Vardagar 11:30 - 14:00
Kvällar mån-tis:
Måndag-tisdag 17:00 - 00:00
Kvällar ons-tors:
Onsdag-torsdag 17:00 - 01:00
Kvällar & helger:
Fredag 11:30 - 02:00
Lördag 12:00 - 02:00
Söndag 13:00 - 22:00